Vælg erfarne flyttefolk, når du skal flytte til England eller Frankrig

En hyppig årsag til at flytte til England er karrieren. Måske arbejder du for en virksomhed, der giver dig mulighed for at flytte til England og arbejde der i en periode?

Frankrig er også begyndt at lyse op på landkortet, når danskere og andre europæere vælger at rykke teltpælene op. Mange ynder at begynde rejsen med at se på TV, hvordan andre gør, når de skal flytte til Frankrig eller England. Det er jo rart at lære så meget som muligt om at bo i et af de to lande, før man selv tager afsted.

Vi kender reglerne når du ønsker at flytte til Frankrig eller England

Når du tænker på at flytte til England, fylder sproget sikkert ikke så meget for dig. De fleste danskere taler udmærket engelsk, og du vil derfor kunne tale med de lokale fra første dag, når du skal flytte til England.

Sådan er det ikke helt, når du skal flytte til Frankrig. Det er langt fra alle, som har haft fransk i skolen, og franskmændene selv foretrækker at tale deres modersmål. Derfor skal du forberede dig på at skulle lære fransk, hvis du skal flytte til Frankrig. Til gengæld er sproget smukt, og du vil kunne bruge det mange andre steder i verden også.

Selvom du ikke behøver lære et sprog forfra, når du skal flytte til England, kommer dine sprogkundskaber alligevel på arbejde. Det kræver nemlig lidt øvelse, før det engelske sprog kommer flydende til dig. Det gælder også ved oversøiske flytninger som f.eks. at flytte til Australien.

Frankrig og England er også ganske forskellige, når det kommer til kultur, natur, mad og klima. De to lande har dog noget tilfælles – uanset om du overvejer at flytte til England eller er mere fristet af at flytte til Frankrig, kræver det erfarne flyttefolk.

MOVE-IT har mange internationale og europæiske flytninger bag sig, og vi kender alle regler og procedurer. Vi gør det nemt for dig at opfylde din drøm om at flytte til et andet land i Europa.

Luk menu