Kontakt MOVE-IT, når du skal flytte til Norge eller Tyskland

Skal du flytte til Norge eller ud i Europa som eksempelvis at flytte til Frankrig, så tag os med på rejsen, før den starter. At flytte til Norge er ikke mere besværligt end at flytte til nabokommunen, når du vælger MOVE-IT som din professionelle flyttepartner. Norge er en af Danmarks nærmeste naboer, og du og dine ejendele er fremme på ingen tid.

Vi hjælper dig også, hvis du skal flytte til Tyskland. Vores vogne kører faste ruter mellem Danmark og de nordiske lande, og skal du flytte til Norge, er det nærmest bare at bestille en plads på vogntoget. Når du skal flytte til Tyskland, kræver det heller ikke alverdens planlægning, før din flytning er i gang.

Selvom både sprog og den nordiske kultur minder om vores egen, venter der sig alligevel et helt nyt og spændende liv, når du skal flytte til Norge. Køkkenet er et andet, vejret er et andet og du kan endda stå på ski i dit eget land, hvis du overvejer at flytte til Norge.

Ligesom Danmark er Norge et rigt land, hvor du kan forvente nøjagtig den samme gode kvalitet som herhjemme – både når det kommer til fødevarer, boliger, mode og kulturtilbud. Derudover kommer selvfølgelig den store oplevelse det er at flytte til et storslået land som Norge.

Vi hjælper med at flytte til Tyskland

Overvejer du at flytte til Tyskland, får du også en god portion glædelige overraskelser med i posen. Når du skal flytte til Tyskland, skal du vide, at dit nye hjemland gemmer på pulserende byliv. Tysklands store byer er blevet utroligt populære inden for de sidste par år – og hvem ved, måske vælger du at flytte til Berlin.

Tyskland rummer også en vigtig del af den europæiske historie. Seværdige bygninger, pladser og mindesmærker vil helt sikkert stå på din liste over ting at besøge. Naturligvis skarpt forfulgt af alle de hippe caféer, spillesteder og restauranter du også skal prøve, hvis du beslutter at flytte til Tyskland.

Luk menu