Skal du flytte til USA, Canada eller Australien? Kontakt MOVE-IT

Hvem drømmer ikke om at flytte til USA? Der, hvor det hele er større, vildere og lidt mere cool.

Ja, USA er er et varmt emne, når det kommer til internationale flytninger. Men også nabolandet Canada får en del opmærksomhed. Det er et stort skridt at flytte til Canada, fordi landet er så forskelligt fra vores eget lille land. Enorme vidder og overdådig natur er noget af det, du kan glæde dig allermest til, hvis du overvejer at flytte til Canada.

Skal i flytte til Australien?

Apropos vidder, så er Australien bestemt også værd at overveje, hvis du vil flytte til udlandet. At flytte til Australien et af de største fysiske spring, du kan tage, og med i pakken følger vildt dyreliv, lækkert klima og en charmerende befolkning.

Det at flytte til USA har noget helt centralt tilfælles med det at flytte til Australien og Canada – alle tre lande involverer nemlig en oversøisk flytning. Der er naturligvis forskellige regler, alt efter om du står over for en flytning til Canada eller til Australien, men hos MOVE-IT har vores folk mange års erfaring med alle typer oversøiske flytninger.

Vi sørger for transporten når i vil flytte til Canada

Skal du eksempelvis flytte til Canada, pakker vi dit gods og sørger for transporten til lufthavnen. Større mængder gods transporteres i containere, mens mindre mængder pakkes i vores egen emballage. Det samme gælder selvfølgelig, hvis du skal flytte til USA eller Australien eller måske flytte til Thailand.

Vi kender til hvert lands regler og procedurer i forbindelse med flytning, og vi hjælper dig med en nem og bekvem flytning til udlandet. Det kan sagtens betale sig at tage MOVE-IT med på råd, når du skal flytte til Australien. Det kræver sin mand eller kvinde at holde hovedet koldt under en international flytning, og du har brug for hjælp til det hårde arbejde. Så kan du lede og fordele, mens vi realiserer din drøm. Når du er så langt hjemmefra, giver det desuden tryghed at vide, at vi har prøvet det hele før – vi kommer problemerne i forkøbet.

Uanset om du skal flytte til Canada, til USA eller til Australien, er MOVE-IT en effektiv og opmærksom partner under hele flytningen.

Luk menu