Flyt til Thailand i samarbejde med effektive og erfarne flyttefolk

Vi forstår godt din drøm om at flytte til Thailand. Tænk at kunne bo og arbejde i et land med endeløse strande, palmer og turkisblåt vand. Men før du kan dyppe tæerne, skal du have fat i et flyttefirma, som kan hjælpe dig med at flytte til Thailand.

Sådan en flytning til udlandet er et stort spring, fordi den fysiske afstand er stor, og Thailand er meget anderledes end Danmark. Flyt til Thailand med MOVE-IT, og undgå hovedbrud over regler og procedurer i forbindelse med en oversøisk flytning.

Før du kan flytte til Thailand, skal du pakke dit gamle liv sammen i passende emballage og transportere det til lufthavn eller havn. Allerede her kan MOVE-IT hjælpe dig. Flyt til Thailand med alle dine ejendele pakket ind i vores specialfremstillede emballage, som lever op til alle gældende regler. Større gods pakkes i stedet i containere. Vi sørger naturligvis for at fragte alle dine ting helt frem til den adresse, der danner rammen om dit nye liv, når du skal flytte til Thailand.

Vi transporterer ejendele og værdigenstande når du skal flytte til Thailand

Overvejer du at flytte til Thailand, har du sikkert mange spørgsmål flyvende rundt i hovedet. For selvom du vælger at lade mange af dine ting blive hjemme i Danmark, har du helt sikkert ejendele og værdigenstande, som betyder meget for dig at få med, når du skal flytte til Thailand eller andre oversøiske destinationer som f.eks. at flytte til Canada.

Det er vigtigt, at de alle kommer frem, og at de ankommer i god stand. Det lyder måske umiddelbart ikke som nogen særlig stor opgave. Men vi har stået for mange internationale flytninger, og opgaven er større, end du tror.

Lad ikke selve flytningen tage pusten fra dig, før du overhovedet kommer i gang. Ring i stedet til MOVE-IT, og flyt til Thailand med fuldstændigt styr på logistikken. Så kan du fokusere på at dele den spændende rejse med familie og venner.