Flytte til udlandet - International flytning til udlandet

Internationale flytninger, som f.eks. at flytte til USA er MOVE-IT’s kerneforretning. Vi har siden opstarten af selskabet i 1997 skabt en række services, der er skræddersyet til udflytning og hjemsendelse af medarbejdere i moderne og internationale virksomheder.

Vi kan påtage os sikker flytning til udlandet af privat indbo fra et hvilket som helst sted i verden til et hvilket som helst andet sted i verden. Og vi kan påtage os hele opgaven – fra besigtigelse, tilbud, nedpakning til levering – såvel som løfte opgaver i nært samarbejde med internationale partnere.

Vi kan også påtage os en række tilknyttede services til udflytningen såsom:

Enhver flytteopgave er en individuel opgave. Kontakt os for hurtigt, uforpligtende tilbud ved at udfylde vores Online flytteforespørgsel.

Flytning til udlandet er MOVE-ITs kernekompetence

Mange mennesker overvejer at flytte til udlandet. En flytning til udlandet bryder med hverdagens rutiner, og det spændende liv et helt nyt sted virker naturligvis ganske lokkende. Men kun ganske få mennesker gør noget ved drømmen om at bo i udlandet.

Hvis du overvejer en flytning til udlandet, bliver du nok, ligesom så mange andre, overrasket over alt det praktiske, du skal have styr på. Efter et par udlandsrejser har du fundet dit yndlingsområde og måske endda et hus eller en lejlighed. Når tiden så kommer til at finde flyttekasserne frem og pakke dit gamle liv ned, viser udfordringen sig. Det er nemlig en større opgave at flytte til udlandet, end du havde regnet med.

Heldigvis er vi altid klar til at hjælpe dig. Hos MOVE-IT er vi specialister internationale flytninger, og en flytning til udlandet er hurtigt klaret med os som rugbrødsmotorer og sparringspartnere, også når du skal flytte til Thailand.

Vi hjælper med at flytte til udlandet

Vi har hjulpet en masse mennesker før dig med at opfylde en drøm om at bo i udlandet. Vi ved, præcis hvor de største udfordringer viser sig, og dermed undgår du at skulle stå alene med alle dine spørgsmål, når du vil flytte til udlandet

Involverer din flytning til udlandet eksempelvis oversøisk transport, kræver det indgående viden om det pågældende lands regler og procedurer. I disse tilfælde råder vi selv over ressourcerne til at fremstille den påkrævede emballage, og vi kører endda dit indbo til lufthavnen. Vores mangeårige erfaring er din garanti for en gnidningsfri flytning – takket være MOVE-IT har det aldrig været nemmere at flytte til udlandet.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du står over for at skal flytte til udlandet. Når du sender os en flytteforespørgsel, svarer vi hurtigt – ofte inden for 24 timer. Vi ved, at din drøm om at flytte til udlandet er vigtig for dig og din familie. Og vi skal naturligvis have dig afsted så hurtigt som muligt.