Flytning til Danmark fra udlandet med MOVE-IT

Har du været på udlandseventyr, hjælper vi dig med din flytning til Danmark fra udlandet. Uanset om du står over for en oversøisk flytning eller har boet ganske tæt på, har du brug for et flyttefirma, som forstår at håndtere dine værdier effektivt og nænsomt.

Hos MOVE-IT benytter vi os blandt andet af luftaffjedrede køretøjer og lifte, og vi påtager os også specialforsendelser. Når du vælger MOVE-IT, er du garanteret et veludført stykke arbejde ved hjælp af det bedste og mest moderne udstyr til transport af flyttegods.

Der kan være mange årsager til at du flytter til Danmark igen. Mange mennesker rejser ud for at gøre karriere i et andet land ved f.eks. at flytte til Tyskland, for senere at flytte hjem til Danmark igen. Det kan også være, at du har været på studieophold eller blot har bosat dig i udlandet for fornøjelsens skyld.

MOVE-IT er din trofaste, professionelle partner, når en flytning til Danmark fra udlandet bliver aktuel. Og det betyder ikke noget, hvilket land du skal flytte fra – vi hjælper gerne.

Vi koordinerer din flytning til Danmark fra udlandet

Ved en flytning til Danmark fra udlandet skal du sørge for at have et sted og bo, og du skal meddele din kommune, at du er kommet tilbage til Danmark. Vi kan naturligvis ikke hjælpe dig med at finde din nye bolig, men vi ved alt om selve flytningen hjem til Danmark efter et ophold i udlandet.

Vi sørger for at pakke alle dine ejendele i vores egen emballage. Herefter koordinerer vi din flytning med et af vores vogntog, hvorefter vi flytter dine ting sikkert til Danmark fra udlandet. Hvis det er nødvendigt at flyve eller sejle dine ting hjem til Danmark, hjælper vi også med den oversøiske flytning.

Kontakt MOVE-IT i dag på telefon eller mail, når du står over for at skulle flytte tilbage til Danmark fra udlandet. Du kan også udfylde vores flytteformular. Så vender vi tilbage inden for ganske kort tid.

Klik her hvis du vil læse om flytninger fra Danmark, F.eks. om at flytte til England, eller flytte til Tyskland