Skal du flytte til England kan du med fordel bruge Move-It

En hyppig årsag til at flytte til England er karrieren. Måske arbejder du for en virksomhed, der giver dig mulighed for at flytte til England og arbejde der i en periode?

Når du tænker på at flytte, fylder sproget sikkert ikke så meget for dig. De fleste danskere taler udmærket engelsk, og du vil derfor kunne tale med de lokale fra første dag, når du skal flytte vest på til UK.

Selvom du ikke behøver lære et sprog forfra, når du skal flytte til England, kommer dine sprogkundskaber alligevel på arbejde. Det kræver nemlig lidt øvelse, før det engelske sprog kommer flydende til dig. Det gælder også ved oversøiske flytninger som f.eks. at flytte til Australien.

Lidt om England og Englændere

Ved første øjekast kan briterne holde sig for sig selv, men i det øjeblik du kommer ind af en pubs magiske porte, ændrer alt sig. Én pint er alt, hvad der kræves for at dine arbejdskolleger begynder at åbne sig og snakke om alt muligt. Briterne er faktisk ret venlige og nysgerrige af natur. Vær ikke fornærmet, hvis alle spørger dig, hvor du er fra, eller får dig til at sige noget på dit eget sprog. De fleste af dem har ingen ond hensigt med dette,  de vil bare vide det og bruge dette til at bryde isen.

Hvis du er åben og selskabelig, vil du finde det let at få venner i England, især når du er ude med andre. De fleste mennesker vil gerne tale med dig. Når først du får en lille vennekreds, vil du blive inviteret til nye sociale begivenheder hele tiden. Der sker altid noget i England

Vi kender reglerne når du ønsker at flytte til England

MOVE-IT  er stort set i England med et flyttegods hver eneste uge, og med den store erfaring vores flyttefolk har med at bringe dine ejendele sikkert frem, er der ingen grund til bekymring når I ønsker at flytte til England.

MOVE-IT har mange internationale og europæiske flytninger bag sig, og vi kender alle regler og procedurer. Vi gør det nemt for dig at opfylde din drøm om at flytte til et andet land i Europa, så kontakt os i dag, for at høre nærmere om hvordan vi kan hjælpe din familie med det store spring.