Skal du flytte til England kan du med fordel bruge Move-It

En hyppig årsag til at flytte til England er karrieren. Måske arbejder du for en virksomhed, der giver dig mulighed for at flytte til England og arbejde der i en periode?

Når du tænker på at flytte til England, fylder sproget sikkert ikke så meget for dig. De fleste danskere taler udmærket engelsk, og du vil derfor kunne tale med de lokale fra første dag, når du skal flytte til England.

Selvom du ikke behøver lære et sprog forfra, når du skal flytte til England, kommer dine sprogkundskaber alligevel på arbejde. Det kræver nemlig lidt øvelse, før det engelske sprog kommer flydende til dig. Det gælder også ved oversøiske flytninger som f.eks. at flytte til Australien.

Vi kender reglerne når du ønsker at flytte til England

MOVE-IT  er stort set i England med et flyttegods hver eneste uge, og med den store erfaring vores flyttefolk har med at bringe dine ejendele sikkert frem, er der ingen grund til bekymring når I ønsker at flytte til England.

MOVE-IT har mange internationale og europæiske flytninger bag sig, og vi kender alle regler og procedurer. Vi gør det nemt for dig at opfylde din drøm om at flytte til et andet land i Europa, så kontakt os i dag, for at høre nærmere om hvordan vi kan hjælpe din familie med det store spring.

Luk menu