Skal du flytte til Norge for at opleve nye eventyr så kontakt Move-it

Skal du flytte til Norge eller ud i Europa som eksempelvis at flytte til Frankrig, så tag os med på rejsen, før den starter. At flytte nord på til Norge er ikke mere besværligt end at flytte til nabokommunen når du vælger MOVE-IT som din professionelle flyttepartner. Norge er en af Danmarks nærmeste naboer, og du og dine ejendele er fremme på ingen tid.

Vores flyttebiler kører faste ruter mellem Danmark og de andre nordiske lande, og skal du flytte til Norge, er det nærmest bare at bestille en plads på vogntoget.

Selvom både sprog og den nordiske kultur minder om vores egen, venter der sig alligevel et helt nyt og spændende liv, når du skal flytte. Køkkenet er et andet, vejret er et andet og du kan naturligvis også stå på ski i dit nye land, hvis du overvejer Norge.

Ligesom Danmark er Norge et rigt land, hvor du kan forvente nøjagtig den samme gode kvalitet som herhjemme – både når det kommer til fødevarer, boliger, mode og kulturtilbud. Derudover kommer selvfølgelig den store oplevelse det er at flytte til et naturmæssigt storslået land som Norge.

Kontakt os hvis du har planer om at flytte til Norge

Move-It har som sagt flytninger til alle de Nordiske lande stort set hver uge. Så vores store erfaring med f.eks. at flytte til Norge gør at du kan være helt tryk ved at du har styr på alle detaljerne, og at dine private ejendele kommer frem i god behold, og ikke mindst til det lovede tidspunkt.
 
Kontakt os i dag for nærmere information hvis du går med planer om at flytte til Norge