Vil I flytte til USA eller Canada? Kontakt MOVE-IT vi står klar til at hjælpe med alt det praktiske

Hvem drømmer ikke om at flytte til USA? Der, hvor det hele er større, vildere og lidt mere cool.

Ja, USA er er et varmt emne, når det kommer til internationale flytninger. Men også nabolandet Canada får en del opmærksomhed. Det er et stort skridt at flytte til Canada, fordi landet er så forskelligt fra vores eget lille land. Enorme vidder og overdådig natur er noget af det, du kan glæde dig allermest til, hvis du overvejer at flytte til Canada.

Det at flytte til USA har noget helt centralt tilfælles med det at flytte til Canada – Begge lande involverer nemlig en oversøisk flytning. Der er naturligvis forskellige regler, alt efter om du står over for en flytning til USA eller Canada, men hos MOVE-IT har vores folk mange års erfaring med alle typer oversøiske flytninger.

Vi sørger for transporten når i vil flytte til USA eller Canada

Skal du eksempelvis flytte til USA eller måske Canada, pakker vi dit gods og sørger for transporten til lufthavnen. Større mængder gods transporteres i containere, mens mindre mængder pakkes i vores egen emballage. Det samme gælder selvfølgelig, hvis du skal flytte til USA eller Canada eller noget helt tredje som at flytte til Thailand.

Vi kender til begge landes regler og procedurer i forbindelse med flytning, og vi hjælper dig med en nem og bekvem flytning til udlandet. Det kan sagtens betale sig at tage MOVE-IT med på råd, når du skal flytte til USA eller Canada. Det kræver sit at holde hovedet koldt under en international flytning, og du har brug for hjælp til det hårde arbejde. Så kan du lede og fordele, mens vi realiserer din drøm. Når du er så langt hjemmefra, giver det desuden tryghed at vide, at vi har prøvet det hele før – vi kommer problemerne i forkøbet.

Uanset om du skal flytte til Canada eller USA eller, er MOVE-IT en effektiv og opmærksom partner under hele flytningen.