Vælg erfarne flyttefolk, når I skal flytte til Frankrig

Frankrig er for alvor begyndt at lyse op på landkortet, når danskere og andre europæere vælger at rykke teltpælene op. Mange ynder at begynde rejsen med at se på TV, hvordan andre gør, når de skal flytte til Frankrig. Det er jo rart at lære så meget som muligt om at bo i et fremmed land , før man selv tager afsted.

Vi hjælper jer godt i gang når I ønsker at flytte til Frankrig

Sproget kan være en stor “hurdle”, når du skal flytte til Frankrig. Det er langt fra alle, som har haft fransk i skolen, og franskmændene selv foretrækker at tale deres modersmål. Derfor skal du forberede dig på at skulle lære fransk, hvis du skal flytte til Frankrig. Til gengæld er sproget smukt, og du vil kunne bruge det mange andre steder i verden også.

Frankrig og Danmark er også ganske forskellige, når det kommer til kultur, natur, mad, klima og som nævnt sprog. Men med os er der ingen grund til bekymring når du skal flytte sydpå. MOVE-IT har hjulpet flere hundrede Danskere med at få flyttet deres ejendele sikkert til Frankrig, og vores erfarne flyttefolk hjælper naturligvis også gerne din familie.

MOVE-IT har mange internationale og europæiske flytninger bag sig, og vi kender alle regler og procedurer. Vi gør det nemt for dig at opfylde din drøm om at flytte til et andet land i Europa.

Klik her hvis du leder efter siden om at flytte til England